edzések, foglalkozások:
"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Együtt a HEGYEM mozgalommal:
Köszönjük a támogatást:
MADWORKER KFT
tűzvédelem
Gondolatébresztő:
"Amikor a változás szelei fújnak,
a kétkedők falakat húznak föl,
az optimisták pedig vitorlákat."
HEGYEM Szeretet Tábor 2023
HEGYEM Szeretet Tábor 2023
A piliscsabai Álomvölgy Meditációs Központ ez évben is otthont adott a Harcművészek az Egészséges Gyermekekért Mozgalom Karate Táborának, amelynek meghatározó vonala a szeretet és egység köré épül.
Más más stílus, de mégis együtt... egészséges és értelemben, mozgásban korlátozottak, de mégis együtt elfogadásban és szeretetben. Ez évben is csodás élményekkel, együtt élés által megélésekkel, és természetesen sok-sok élménnyel teli programmal zajlott a tábor.
További KÉPEK facebook oldalunkon - itt megnézheted »

Csapatunk ez alkalommal kisebb létszámmal vett részt, de aki ott volt igazán baráti, szeretetteli közösségben tölthette a közös három napot. 

Első nap az ismerkedésről, szállás elfoglalásról, közös edzésről, a puszta kézen kívül fegyverek (bot, nunchaku, íj) használatról volt szó és lehetett kipróbálni. Végül a napot az  esti tábortűz és beszélgetések zárták. 

Következő, második napon a piliscsabai Jenga toronyhoz sétáltunk el a tábortól és vissza, amelyhez szükség volt a kitartásra. Majd délután kis edzés, mozgás, és sok-sok játék, végül tábortűzzel zártuk. A pihenéssel, elalvással nem volt gond. 🙂 

Vasárnap, a záró nap már a közös játékos edzésről, játékokról, közös ebédről és az elismerésekről szólt. Ezen napon Farkas András, Piliscsaba Polgármestere is ellátogatott hozzánk. 

Jó élményekkel, tapasztalatokkal zártuk a tábort. Ez úton is köszönjük a lehetőséget a szervezőknek és a tábort segítő teljes személyzetnek, hogy szívvel lélekkel segítették a résztvevők élményteli napjait programok és étkezés szempontjából egyaránt. 

Háláasan köszönjük! 🙏
Ezzel lezártuk a nyár előtti időszakunkat. 
Kis phenéssel folytatódik a nyár. 
Majd szeptemberben újra célokat tűzve lépünk  a karate útjára. 
Kellemes pihenést, szép nyarat kívánunk!
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2024