"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"Válassz olyan munkát, amit szeretsz és egy napot sem kell dolgoznod az életedben." (Konfucius)
Egyesületi téli tábor, újabb előrelépés övszínekben - 2017
Egyesületi téli tábor, újabb előrelépés övszínekben - 2017
A 2017-es téli táborunkat december 9-10-én tartottunk a már hagyománnyá vált helyen, Szomoron. Ezen táborunk fő célja mindig a következő övvizsgára való készülés, ami sokaknak a tábor utolsó napján, vasárnap volt.
A tábor mindkét napján edzésekkel készülünk a következő megmérettetésre, előrelépésre. Az ifjú, kezdő karatékák fehér öves vizsgáira, színes övesek pedig a következő fokozatra készültek mestereink segítségével.

Mind e mellett pedig természetesen fontos szerepet kapott a játék, sportprogramok, vetélkedők, jó élmények, amik még közelebb hozták egymáshoz egyesületünk sportolóit.

A szombati edzéseket, vetélkedőket egy közös házi mozizással zártuk. Az ünnepek közeledtével ráhangolódásként a Polár Expresszre esett a választás.

Vasárnap délelőtt egy ismétlő edzést követően elkezdődtek a fehé- és színesöves vizsgák. Ez alkalommal csupa sikeres oklevelet oszthattunk ki, ami számunkra is nagy öröm volt. Magas színvonalú, felkészült vizsgázókat láthattunk, akik minden követelménynek eleget téve kapták meg következő övfokozatukat.

Vizsgázók névsora hamarosan...

Ez úton is gratulálunk mindenkinek!
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019