"A különbség a lehetetlen és a lehetséges
között, az egyén akarata."
Hironori Otsuka (1892-1982)
A Wado Ryu karate stílus alapítója
Gondolatébresztő:
"Egy győztes tudja, hogy cselekvéseinek az eredménye tőle függnek.
Egy vesztes a balszerencse létezésében hisz."
A Hungarian Open - gyakorlás és kvalifikáció - 2017
A Hungarian Open - gyakorlás és kvalifikáció - 2017
Csapatunk a 2017. október 15-én, Budaörsön rendezett Hungarian Open-en két fő céllal vett részt. Egyrészről a párizsba készülő stílus válogatottunk utolsó felkészülő versenye volt, másrészt pedig utolsó előtti kvalifikációs állomás a 2018-i Korosztályos WKF Karate Európa Bajnokságra.
A stílus Európa Kupára való készülés szempontjából sok olyan hiányosságra mutatott rá, ami a következő 2-3 hét munkáának fő irányát adta. Azaz lehetőséget kapott mindenki, hogy az utolsó simításokat elvégezze még a francia verseny előtt. Ki is használtunk rá minden edzést. Az éremszerzés ez alkalommal Rónai Lilinek sikerült csak. Udvari Zsófi került még közel a dobogóhoz. Végül 5. helyen végzett.

A korosztályos WKF Karate Európa Bajnokságra való kvalifikáció Lili számára itt eldőlt. Sajnos Ő nem tud a válogatottal utazni 2018. februárban. Zsófi azonban ezen versenyt követően is vezeti a kadet -54kg ranglistáját. Számár a novemberi tatami kupa lesz a végső lehetőség arra, hogy bebíztosítsa helyét, amire minden esély megvan.

Sok sikert kívánunk neki és mindenki másnak a párizsi versenyhez!
“Az út, hogy gyakoroljuk a küzdőművészetet, nem a harcon keresztül vezet.
Magunkban kell keresnünk a békét és a harmóniát. Keressük azt! ”
Hironori Otsuka (1892-1982) - A Wado Ryu karate stílus alapítója
Shindo Sportegyesület - 2013-2019